skip to Main Content
Een Online Apotheek Starten

Een Online Apotheek Starten

U hebt het perfecte bedrijfsidee gevonden en nu bent u klaar om de volgende stap te zetten. Een bedrijf starten is meer dan alleen registreren bij de staat. We hebben deze eenvoudige stappengids samengesteld voor het starten van uw online apotheek. Deze stappen zorgen ervoor dat uw nieuwe bedrijf goed is gepland, correct is geregistreerd en voldoet aan de wettelijke voorschriften.

Een duidelijk plan is essentieel voor succes als ondernemer. Het zal u helpen om de details van uw bedrijf in kaart te brengen en een aantal onbekende factoren te ontdekken. Een paar belangrijke onderwerpen om te overwegen zijn:

• Wat zijn de opstart- en lopende kosten?
• Wie is uw doelmarkt?
• Hoe lang duurt het voordat je break-even hebt?
• Hoe gaat u uw bedrijf noemen?
Gelukkig hebben we veel van dit onderzoek voor je gedaan.

Wat zijn de kosten voor het openen van een online apotheek?

Eigenaren moeten voldoende medische verzekering kopen in geval van een aansprakelijkheidsclaim. De gemiddelde kosten van een farmaceutische claim zijn meer dan $ 14.000, en dat aantal zal waarschijnlijk toenemen vanwege de nog enigszins ongereguleerde online gezondheidszorgruimte.

Medische professionals moeten ook vergunningen verkrijgen voor de staat van waaruit ze hun recepten verkopen en de staten waaraan ze verkopen. (De kosten voor deze licenties zijn afhankelijk van de staat.) Ondernemers moeten ook een advocaat inhuren om ervoor te zorgen dat ze alle regels aan de 0 naleven en hun zorgverleners een aanzienlijk salaris betalen om kwaliteitsvolle zorg te garanderen. Ten slotte moeten eigenaren rekening houden met de groothandelskosten van geneesmiddelen op recept, die per leverancier kunnen verschillen.


Wat zijn de lopende kosten voor een online apotheek?

Eigenaren van online apotheken hebben de volgende lopende kosten:
• Aansprakelijkheidsverzekering
• Legale uitgaven
• Advertentiekosten
• Groothandel recept kosten
• salarissen van werknemers
• Administratieve kosten (bijv. Onderhoud website, etc.)

 

Wie is de doelmarkt?

Voorlopig zullen het waarschijnlijk mensen tussen de 30 en 50 jaar zijn die bij een online apotheek zullen bestellen. Zij zijn degenen die het meest comfortabel zijn om door pagina’s te navigeren, via een videoplatform te chatten en een online winkelwagentje te gebruiken.

Hoe verdient een online apotheek geld?

Online apotheken verdienen geld door de kosten van de geneesmiddelen in de groothandel te verhogen. Ze kunnen mensen wel of niet vragen om ter plaatse met de apotheker of arts te praten

Hoeveel kunt u klanten in rekening brengen?

De markup voor een voorgeschreven medicijn is gebaseerd op zowel de vraag als de locatie. De beste manier om te bepalen hoeveel u kunt vragen, is om onderzoek te doen naar wat mensen betalen op de markten die u bedient, en wat hun verzekering doorgaans dekt voor elk medicijn.

Hoe kunt u uw bedrijf winstgevender maken?

Online apotheken kunnen premium abonnementsservices bevatten naarmate ze groeien. Een persoon met een Gold-abonnement krijgt bijvoorbeeld 5 uur per maand directe farmaceutische zorg van een erkende arts. Ze hebben toegang tot gepersonaliseerde behandelplannen of meer gedetailleerd advies over hun aandoeningen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top